меблі з масиву дерева

меблі з масиву дерева

Устарело

Як створити унікальний інтер'єр, який би відповідав тонкому смаку та високому рівню достатку? При цьому дуже важливою є відмінна якість та модний дизайн, облік габаритів квартири та довговічність.

У цьому випадку потрібно віддати перевагу натуральним матеріалам. Немає альтернативи їхній красі і на сьогоднішній день меблі з дерева, як мода класики в інтер'єрах, на піку свого зльоту.

Класика з натурального дерева виглядає багато, дуже приємна на дотик і служить кільком поколінням сім'ї. При належному відході її вартість з часом підвищується, про це свідчать аукціони. Такі меблі просто переходять з роками в розділ раритетів і їх можна дорого продати. Тому примхи моди на неї не впливають.

Асортимент продукції «Гермес» постійно зростає та поповнюється новими дизайнерськими знахідками та модними аксесуарами. У каталозі нашої продукції гідне місце займає дерев'яні меблі на замовлення з натуральних матеріалів, як популярний вибір клієнтів зі смаком та почуттям стилю.

Розкішні меблі з деревини не ростуть на деревах

Зверніть увагу на спальні з ясеню та вільхи – це напрочуд ніжні та красиві вироби наших майстрів. Вивірена вишукана точність ліній, дерев'яна текстура, тепло українського дерева – у такій спальні та відпочивати приємно!

Красиві назви "Афродіта", "Венера" ​​точно відповідають світлим красуням - кухням з унікальної серії для вимогливих клієнтів. Фурнітура підкреслює ніжність та шарм кожної конструкції. Кращі породи деревини йдуть виготовлення цих наборів.

Ми також не забуваємо і про інші кімнати вашого житла: нотки природи обов'язково торкнуться і вашої кухні, шаф-купе і навіть м'яких меблів. Тому майстри Гермес приділяють багато часу і сил створенню цілісного образу вашого інтер'єру при роботі над замовленням.

Чому за меблі з дерева багато хто платить дорожче?

Є цінні характеристики різних елементів декору, які стимулюють вибір наших клієнтів на користь дорожчого, але саме натурального варіанту. Естетика меблів з дерева велика і суперечки тут бути не може.

Продукція компанії «Гермес» пропонується за ціною виробника без націнки! Відвідавши наш салон, ви купуєте меблі з дерева за вигідною ціною та користуєтеся всіма перерахованими перевагами.

Прийміть правильне рішення і ми завжди будемо раді Вашому візиту.