раціональне використання простору

раціональне використання простору

Устарело

Щоб забезпечити функціональність і комфорт в будинку, краще облаштувати вбиральню. Для цього можна використовувати окрему кімнату або окрему частину приміщення у вашому будинку чи квартирі. Все залежатиме габаритів вільного простору.

Окремим кутом може бути величезна шафа-купе, спеціально призначена для зберігання численної кількості одягу та взуття. Якщо у вас все-таки достатньо місця у вашому будинку, то для вбиральні можна виділити і цілу кімнату. У типових квартирах і будинках для вбиральні-найчастіше виділяють комору. Загалом її має вистачити для зберігання речей для всіх членів сім'ї.

Щоб уникнути захаращеності, кількість полиць, ящиків, кошиків та гачків для одягу та взуття, повинна відповідати обсягу речей, що планується зберігатися у вбиральні. До того ж, добротність, надійність та довговічність найбільш важливі для гарної гардеробної кімнати.

Для дизайну гарної гардеробної кімнати необхідно використовувати весь вільний простір

Вбудовані конструкції підійдуть найкраще, а для цього використовують комплексну систему стелажів та металеві штанги. Біля стін потрібно встановити стелажі та комоди різних розмірів.

Помістивши свої речі в цій кімнаті, вам необхідно подумати про сезонні потреби. Речі, які ви носите зараз, повинні бути завжди під рукою, а не сезонні речі – подалі.

Навіть якщо ваша гардеробна кімната і не представлена ​​на загальний огляд, все ж таки вона повинна якнайкраще вписуватися в інтер'єр всієї квартири або будинку.