сучасний дизайн меблів

сучасний дизайн меблів

Устарело

Меблі в сучасному стилі на будь-який смак

Сучасний стиль - просторість і легкість, це працездатність і раціоналізм, це унікальні ідеї, виражені за підтримки ультрасучасних матеріалів, це прекрасне і зручне меблювання. Сучасний інтер'єр прагматичний і санкціонований, але при цьому справжній і домашній. І меблювання до цього оформлення приміщень потрібно вибирати відповідну - комфортну і активну, містку і ємну, але не домінуючу в місці, представницьку, але при цьому універсальну для вдалої комбінації приміщення, здатної гармонійно вбудовуватися під конфігурації внутрішнього оздоблення.

Вибрати оптимальне меблювання складно, але якщо поставити в пріоритет простоту форми, природні, нейтральні тони і класичні функції, можна створити дизайн приміщення, якому нескінченні роки не знадобиться апдейт.

Сучасний стиль - зручність та естетика дизайну приміщення, що увібрала в себе складові з безлічі стилістичних напрямків. На розвиток прогресивної стилістики вплинули деякі стилі:

мініатюризм;

хай-тек;

еко-стиль;

конструктивізм;

поп-арт;

Манера мініатюризм "що менше-тим краще" це один із стилів передового внутрішнього оздоблення. Мініатюризм не означає-мінімум меблів у прямому значенні Нинішній стиль-це воля, ясність форм та рядів, обладнання житлового приміщення з практичної точки зору. Але сучасним дизайн-проектам не чужий декор, навіть якщо декорування містить активне підґрунтя, від цього воно не перестає прикрашати інтер'єр. Сучасний інтер'єр приємніше і зручніше, ніж мінімалістський дизайн приміщень, в ньому буде зручно і домочадцям, і мешканцям вашого домоволодіння.

Мініатюризм привніс у сучасний стиль кілька провідних мотивів:

Найменший комплект меблів, але з постійним цінністю в якості та комфорті моделей, що обираються.

У меблювання буквально повністю відсутня декор – жорсткі та гладкі фасади корпусних меблів та звичайні та лаконічні висновки для плавного меблювання, столів та стільців.

Улюблені кольори мініатюризму - всі відтінки сірого, чорного і білого часто застосовуються в передових інтер'єрах. Колір вівсянки та пісочні тони робляться розбавляючими.В отношении корпусной мебели миниатюризм неумолим – ее надлежит быть ровно столько, дабы гарантировать важное численность систем сбережения, она обязана занимать как возможно меньше пространства ,не создавать чувство монолитности мебельного пространства.

Від хай-теку дісталося використання суперпрогресивних матеріалів у поєднанні з мінімальним декором та любов'ю до суворих форм.

Колірна гамма, ключовим чином, однотонна - білий, сірий, металік, велика кількість дзеркальних і блискучих площин. Для манери хай-тек ключовими персонажами внутрішнього оздоблення інтер'єру щоразу залишаються домашні прилади, аудіо та відео техніка. Якщо говорити про вітальні, то в союз до великого ТБ на стіні, добре підійде диван-трансформер або модульні рішення для організації плавної зони розваг, журнальний столик на блискучих металевих ніжках і зі скляною або дзеркальною стільницею. Корпусна меблі зазвичай представлена ​​гладкими фасадами модульних об'єктів - невеликих шафок, які можна розподілити в місці довільно або скласти деяку композицію в регіоні відео-зони.

Хай-тек вітає досліди – не побоюйтеся поєднувати метал і скельце, деревину та штучного походження шкіру, безбарвний пластик та бетон. І не забувайте на тему основні мотиви - висока технологічність, гранична працездатність та надійність побуту.

Конструктивізм привніс у сучасні стилістичні спрямованості найбільшу працездатність у поєднанні з простотою, що здається.

 Для любителів передового дизайну, немає нічого, ніж будь-якого іншого нескладних форм і однотонних площин. Меблі на каркасі з гнутих металевих трубок або незабарвленої, спеціально жорсткої грубої деревини, оббивка меблів тільки однотонна, мінімальна кількість декору і ніяких квіточок і навіть геометричного орнаменту в текстилі. Не важке, з естетичної точки зору, меблювання на світлому фоні в приміщенні з безліччю світла - завдаток фурору передового дизайну.

Поп-арт привносить свої риси у складання передового стилю, а значить і створення меблевих колекцій.

Не тільки насичені кольори або використання коміксів, кислотних поєднань, яскравого пластику і скла внесуть різноманіття в нейтральну палітру передового внутрішнього оздоблення. Дешеві сучасні матеріали також можуть бути прагматичними і при цьому виглядати презентабельно, прохолодно і неординарно.