сучасне рішення для ваших меблів

сучасне рішення для ваших меблів

Устарело

Декілька причин вибрати фурнітуру Blum:

безшумність за рахунок системи BLUMOTION;

простота монтажу без застосування спеціальних інструментів;

надійність силових елементів та обмежувачів кутів відкриття.

Зручний доступ до вмісту

Підйомні механізми AVENTOS не обмежують свободу рухів та надають достатньо простору над головою власника меблів. Під час роботи на кухні шафу можна залишити відкритою.

Легке відкривання та безшумне закривання

Поєднання легкого відкривання та м'якого закриття завдяки вбудованій системі амортизації BLUMOTION перетворить використання підйомних механізмів AVENTOS на справжнє задоволення. Технології руху SERVO-DRIVE і TIP-ON дозволяють легко відкривати також фасади без ручок.

Зупинка фасаду у будь-якому положенні

Коли силовий механізм відрегульований відповідно до ваги фасаду, фасад зупиняється у будь-якому положенні, що дуже зручно також при закриванні підйомника.

Єдиний дизайн верхніх та нижніх шаф

Горизонтальні зазори визначають зовнішній вигляд меблів і повинні перериватися вертикальними зазорами. Підйомники AVENTOS допоможуть створити єдиний дизайн як у верхньому, так і нижньому ярусі шаф.

 Складаний підйомний механізм AVENTOS HF ідеально підходить для високих та середніх по висоті верхніх шаф. Навіть великі фасади легко піднімаються та надають достатньо вільного простору над головою власника меблів.

 

Під час використання AVENTOS HS великий цілісний фасад плавно відкидається над корпусом.

Це забезпечує зручний доступ до вмісту шафи. При цьому над корпусом залишається достатньо вільного простору, що дає змогу використовувати різноманітні декоративні панелі.

При використанні AVENTOS HL невеликі цілісні фасади піднімаються вгору паралельно корпусу.

Цей підйомний механізм ідеально підходить для колонок та верхніх шаф, над якими розташовані інші корпуси. Фасад, піднімаючись, повністю звільняє робочий простір. Таким чином, під час приготування шафа може залишатися відкритим.

AVENTOS HK допомагає оптимально використовувати корисний простір

Підходить для малих корпусів у колонці та верхній шафі, наприклад, над шафою для запасів або холодильником. При цьому компактний силовий механізм гармонійно вписується в невеликі корпуси та вражає зручністю використання та монтажу.

AVENTOS HK-XS відкриває необмежені можливості для дизайну меблів завдяки компактним габаритам силового механізму.

Його можна встановлювати у корпусах із невеликою внутрішньою глибиною. Симетричний силовий механізм можна встановлювати з одного або двох сторін. При встановленні з двох сторін можливе використання більш важких та великих за розмірами фасадів.

Професіонали цінують зручний поворотний витяг як ідеальне рішення для важких фасадів у верхній шафі. Завдяки траєкторії руху цілісного фасаду над корпусом потрібно зовсім небагато місця. Під час використання AVENTOS HK фасад, піднімаючись, повністю звільняє робочий простір. Таким чином, під час приготування шафа може залишатися відкритим.

TANDEM плавне ковзання, функціональність, універсальність.

Ця система прихованих напрямних для дерев'яних ящиків відрізняється плавним ковзанням та зручністю використання у будь-яких приміщеннях. У широкому асортименті TANDEM знайдеться відповідне рішення для різноманітних ситуацій.

LEGRABOX Елегантність у русі

Чи існує ідеал досконалої скриньки? Вільний від усього відомого раніше та функціональний як ніколи раніше. В основі якого є мінімалізм, чіткі лінії, строгість, витонченість. І надзвичайно елегантний дизайн. Все це є у LEGRABOX. Ця система висування вражає акцентом на строгих лініях та тонкими боковинами, прямими зсередини та зовні.

TANDEMBOX та TANDEMBOX+ одна система напрямних – різноманітні можливості

Надійна система висування з металевими боковинами має широкий спектр застосування та надає різноманітні можливості для оформлення меблів: від стандартних рішень до спеціальних конструкцій. В основі всіх трьох типів ящиків лежать перевірені часом напрямні TANDEMBOX. Они обеспечивают плавный ход и высокий комфорт движения.

Круглый релинг и множество других вариантов оформления

TANDEMBOX plus пропонує відповідне рішення для будь-яких конструкцій. Будь то закритий ящик або ящик з одинарним круглим релінгом, ця система висування підкорює простим, суворим дизайном та продуманим асортиментом комплектуючих та кольорів.

CLIP top BLUMOTION

У меблевій петлі CLIP top BLUMOTION сконцентровано інноваційну технологію, високий комфорт руху та дизайн, відзначений міжнародними преміями, оскільки система амортизації BLUMOTION вбудована у чашку петлі.

-Амортизація за бажанням

Щоб підвищити якість руху невеликих або легких дверей, BLUMOTION можна просто деактивувати.

-Комфорт руху будь-яких дверей

-Амортизатор BLUMOTION адаптується до динаміки зачинення дверей. Враховуються також вага дверей та швидкість закривання.

-BLUMOTION вбудований у чашку петлі

Точно вивірений хід, як у годинниковому механізмі – досконала технологія вбудованої в чашку петлі BLUMOTION забезпечує м'яке і безшумне закривання дверей.