фрезерування меблевих фасадів

фрезерування меблевих фасадів

Устарело

Особою будь-якого виду корпусних меблів незмінно є її фасадна частина. Вона може бути виконана з різних матеріалів, бути цільною або збірною з елементів.

Незмінно лідером серед меблевих матеріалів для виготовлення фасадної частини кухонних меблів є фасади МДФ. З погляду практичності цілісні фасади із МДФ – найбільш поширений вид фасадів для кухонних гарнітурів. Це обумовлено високою температурно- та вологостійкістю, привабливим зовнішнім виглядом та зручністю експлуатації. За екологічними властивостями МДФ плити близькі до натуральної деревини. Мають однакову структуру добре переносять вплив вологи, стійка до різних грибків та мікроорганізмів. Все це робить вироби із МДФ гігієнічними та безпечними в побуті.

Різні варіанти обробки дозволяють виготовляти меблі, які підійдуть для будь-якого інтер'єру.

Завдяки фрезеруванні гарнітур стане розкішною прикрасою кухні в класичному стилі, підкреслить строгість лофта або романтику скандинавського дизайну. Податливий матеріал може не тільки набувати бажаної форми в умілих руках майстра, але й легко піддається фарбуванню. Це дає можливість нашим покупцям замовити такі фрезеровані фасади МДФ:

-матові чи глянсові;

-однотонні або градієнтні;

-з патиною чи позолотою;

-зі скляними вставками та без них;

-з декоративними решітками або лаконічніші.Ви можете обрати свій варіант, переглянувши наш каталог, або озвучити свої побажання, і ми намагатимемося втілити їх у життя.

Щоб кухня із фрезерованими фасадами стала предметом гордості господарів

Важливо довірити її виготовлення фахівцям. Така обробка вимагає досвіду, майстерності, наявності необхідних інструментів та широкого вибору варіантів фарбування. Ми намагаємось відповідати всім цим умовам, пропонуючи своїм замовникам ексклюзивні меблі за конкурентними цінами.

Кожен готовий виріб – це результат кропіткої роботи майстра. Спочатку панелі набувають необхідної форми і декоративного різьблення, проходять ретельне шліфування і грунтовку для досягнення ідеально гладкої поверхні. Фасади обробляються спеціальним засобом захисту від вологи, після чого покриваються кількома шарами фарби. За бажанням замовника ми наносимо позолоту, робимо штучне старіння або інший декор.

Ми гарантуємо оперативність роботи, високу якість меблів, підтверджену позитивними відгуками та рекомендаціями, а також професійну допомогу у складанні ескізів.