сучасний стиль меблів

сучасний стиль меблів

Устарело

Елітні меблі - вибери свій індивідуальний стиль

Будь-який власник хотів би ушляхетнити свій будинок таким чином, отримавши згодом стиль, зручність і, звичайно ж, чудову якість виробу. Можна розглянути меблі у варіанті - "еліт" на замовлення від заводу "Гермес". Елітні меблі зовсім не дешеві, але вартість її пояснюється тим, що дорогі меблі виконуються в єдиному екземплярі.

Неповторні дорогі меблі виготовляються за індивідуальними макетами та формами, згодом отримуючи неповторний та ексклюзивний вигляд, який дуже чудово підходить під домашній екстер'єр. Також є унікальні сучасні вироби, які є різноманітні варіанти традиційного стилю.

Але, не звертаючи уваги на величину, стиль і вигляд, всі дорогі меблі виконані з природних і високоякісних матеріалів, рідкісних порід дерева, часом з додаванням металу або скла, а ручна робота надає виробу вигляду твору мистецтва, наприклад, позолота, витончена різьба , інкрустації, бронза або перламутр. Декор із природного дерева в сучасному світі вважається предметом розкоші та елегантності. Ексклюзивні меблі з року в рік тільки дорожчають як і всі елітні меблі.

Прихильники класичного стилю можуть приділити увагу стилю ренесанс, в якому часто ніжки стільців або столів виробляються у вигляді колон.

Так само приваблює гармонійне поєднання багатства великих декоративних частин ручної роботи і плоскими складовими частинами декору. Але ці вироби можуть продемонструвати об'єм і красу за рахунок золотистої ліпнини в химерних шафах з різьбленою композицією. Якщо Ви любите більш вишукані елегантні риси, Вам підійде стиль бароко. Предмети декору в даному стилі виглядає жвавіше. В оригіналі вироби покривають позолотою, інкрустують сріблом або міддю, або іншими дорогими матеріалами.

Відмінними рисами вважаються комфорт і легкий аристократизм.

Ці предмети декору мають більш красиві форми, повітряні та мініатюрні. Тут використовуються жорсткі форми та чіткі лінії. Дороге меблювання в традиційному стилі великодушне і важливе, і виробляється з цих порід дерева як, дуб, бук, горіх, вишня.